Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Nyheder

Kongelig kvist med holdbare vinduer

Bøjsø døre & vinduer leverede de specialfremstillede vinduer, da Christian IX’s Palæ på Amalienborg skulle renoveres. Helt nøjagtig 11 vinduer, der bl.a. blev monteret i tagets kviste. Baggrunden for renoveringsprojektet var et utæt tag – det oprindelige fra 1937 var simpelthen udtjent.

Amalienborg blev opført i perioden 1750-60, og målet med renoveringen var naturligvis at bevare det oprindelige udtryk, men samtidig sikre en byggeteknisk forbedring. Bøjsø døre & vinduer blev udpeget som leverandør af vinduerne. Vi er stolte over at vores ekspertise inden for restaurering og genskabelse af oprindelig arkitektur også værdsættes på Amalienborg.

De kongelige har holdt til på Amalienborg siden 1794, og nu kan de fremtidige generationer også se frem til energieffektive og moderne vinduer – uden at gå på kompromis med familiens tradition for bevarelse af værdifuld arkitektur.

Se mere om Amalienborg i vores inspirationsgalleri