< Tilbage til Forside

Om Bøjsø

om-bøjsø.jpg

Med øje for det originale

Vi holder af huse med historie. De fine detaljer, proportionerne og det oprindelige håndværk, som stadig lever i den klassiske byggestil fra svundne tider. Det vil vi gerne værne om.

Bøjsø leverer nye vinduer og døre til historiske og bevaringsværdige ejendomme. Vi forener det klassiske og det moderne, så vores kunder kan renovere med respekt for den oprindelige arkitektur – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Om det er præstegården eller herregården, andelsforeningen eller de kongelige kviste på Amalienborg … vi er med på både store og små projekter.

inspiration-buede-vinduer.jpg

Sådan har det været, siden Bøje Sørensen i 1972 åbnede sit lille snedkeri på fødegården i Jylland. Han specialiserede sig hurtigt i vinduer og døre i specialmål. Og det holder vi fast i. Hos Bøjsø er der ingen standardløsninger. Kun kvalitet og skræddersyede løsninger.

Bøje Sørensen har trukket sig tilbage, men hans søn Lasse fører Bøjsø videre sammen med 40 ansatte. Vi holder stadig til i Vorbasse. Vores service er stadig håndholdt. Og vi sætter stadig en ære i det gode håndværk. På den måde er alt ved det gamle.

Gennem årene har vi videreudviklet vores design, og i dag er vi specialister i koblede vinduer med tynde sprosser. De sikrer et stort lysindfald, holder på varmen og værner om husets udtryk, som det oprindeligt var tænkt.

Det hele handler om at have øje for det originale.

 

Bøjsø Døre og Vinduer A/S

Siden 2017 har Bøjsø været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Inwido forbedrer indeklimaet med vinduer og døre. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre igennem en decentraliseret struktur med fokus på konsumentmarkedet, for at sikre langsigtet, bæredygtig vækst – enten organisk eller via opkøb. Inwido udgøres af 34 forretningsenheder og beskæftiger ca. 4.700 medarbejdere i 12 lande. I 2023 omsatte Inwido for 9 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 11,4%. Inwido har været noteret på Nasdaq Stockholm siden 2014. Du kan følge Inwido´s rejse på LinkedIn og www.inwido.com

        

Hvem er Bøjsø?

Her finder du en præsentation af Bøjsøs værdier og kvaliteter.

Loading...