Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Original kvalitet

Unikke detaljer i klassiske huse

De vigtige detaljer

Sprossernes udseende og udformning er også en central komponent for vinduets og dørens visuelle udtryk. Hos Bøjsø tilbyder vi 3 sprosseprofiler på henholdsvis 19, 23 og 25 mm tykkelse. Derudover laver vi mange individuelle og kundespecifikke sprosseløsninger særligt i vores døre, for at kunne understøtte det ønskede autentiske udtryk.

Endeligt er der selve beslåningen, som også øver stor indflydelse på vinduet og dørens udseende. Hverken hængsler eller greb er standard, men nogle synlige produktdetaljer, som er med til at understøtte fortællingen. De kan være diskrete og hvidmalede eller udformet i messing. Hamborghængslet fås med A-knop til de særligt detaljeorienterede, og hjørnebåndene tilbydes med to forskellige hængsler (indstukne eller rumpestabel). Anverfere og stormkroge, de klassiske lukkemekanismer, fås tilsvarende i forskellige varianter, alt sammen for at sikre at vinduet eller døren når det ønskede, visuelle og klassiske udtryk.

Kærlighed til detaljen

Den koblede, autentiske konstruktion

Vinduets konstruktion er tilsvarende meget atypisk for moderne vinduesproduktion. Det er lavet som koblede rammer. Det betyder, vi har samlet 2 vinduesrammer, der er koblet sammen og åbner som én. Den yderste ramme har tynde, gennemgående, sprosser, som er håndkittede og er udstyret med enkeltlagsglas – nøjagtigt som de originale vinduer fra forrige århundrede. Den inderste ramme er et moderne energivindue uden sprosser. Denne konstruktion sikrer, at vinduet bevarer det oprindelige, autentiske udtryk samtidigt med, at det isolerer helt på højde med moderne konstruktioner.

Få den rette rådgivning

Vi har årtiers erfaring med at rådgive private boligejere, institutioner og projekter igennem de mange valg og hensyn der opstår, når man renoverer klassiske boliger. Vores erfaringsgrundlag og referenceliste er lang, hvilket kan bidrage og understøtte netop dit projekt som inspiration og erfaring.

Bestil rådgivning

Få inspiration til renovering af historiske huse