Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Original kvalitet

Unikke detaljer i klassiske huse

Detaljer med betydning

Når vi taler om autentisk, dansk byggestil, kommer vi ikke udenom klassiske koblede vinduer med sprosser. Sprossernes udseende og udformning er en central komponent for vinduets og dørens visuelle udtryk. Vi tilbyder kvalitetsvinduer med tre sprosseprofiler på hhv. 19, 23 og 25 mm tykkelse. Derudover laver vi mange individuelle og kundespecifikke sprosseløsninger.

Hos os er der ikke noget, der hedder standard. Heller ikke når det gælder beslåningen, der har stor indflydelse på vinduets og dørens udseende. Et traditionelt trævindues udvendige (synlige) beslåning består typisk af hjørnebånd og hjørnebåndshænglser, der stabiliserer rammernes samlinger og holder rammen fast på karmen. De kan være diskrete og hvidmalede eller malet i samme farve som elementet. Hamborghængslet fås med A-knop til dig, der er særligt detaljeorienteret, mens hjørnebåndene tilbydes med enten indstukne eller rumpestabel-hængsler. Den indvendige beslåning som eksempelvis anverfere og stormkroge, de klassiske lukkemekanismer, fås tilsvarende i forskellige varianter både malet og i messing-versioner, der alle bidrager til at understøtte fortællingen om den historiske periode, de bevaringsværdige huse oprinder fra.

Kærlighed til detaljen

Den koblede, autentiske konstruktion

Nøjagtigt som de originale kvalitetsvinduer fra forrige århundrede konstruerer vi vores vinduer med koblede rammer. Det betyder, at vi har samlet to vinduesrammer, der er koblet sammen og åbner som ét. Den yderste ramme har tynde, gennemgående sprosser, som er håndkittede og udstyret med enkeltlagsglas. Den inderste ramme er et moderne energivindue uden sprosser. Det betyder, at du får koblede kvalitetsvinduer og -døre, der bevarer det oprindelige, autentiske udtryk samtidig med, at det isolerer helt på højde med moderne konstruktioner.

Læs mere om vores koblede vinduer her

Få den rette rådgivning

Vi har årtiers erfaring med at rådgive private boligejere, institutioner og projekter gennem de mange valg og hensyn, der opstår, når man renoverer klassiske huse. Autentiske projekter kræver autentisk rådgivning, og det får du hos os. Vi involverer os gerne i dit byggeprojekt og kommer med inspiration og designforslag til netop din løsning.

Bestil rådgivning

Få inspiration til renovering af bevaringsværdige huse