< Tilbage til Inspiration

Idyl i Solrød

Bommen_Front_PB060154.jpg

En smuk og idyllisk morgen i Solrød

Harlekinmønstre, sprosser og koblede rammer var blandt de helt specielle ønsker, som Jakob havde til vinduerne, da hans mere end 350 kvadratmeter nye træhus skulle opføres i Solrød.

Huset skulle emme af idyl og ligne det originale hus, der tidligere var på grunden, som i 60’erne var forfatteren Lise Nørgaards sommerhus og efter sigende en inspirationskilde til Matador. Det krævede eksklusive specialdesignede dør- og vinduesløsninger fra Bøjsø.

Efter halvandet års byggearbejde er familien  flyttet ind i sit nybyggede hus. Huset har sin charmerende placering på en opvokset, kuperet naturgrund i tredje række fra Køge Bugt, blandt stråtæktshuse, høje nåletræer og tæt på skoven. Området emmer således af idyl, og det var nøjagtig det, som det nye hus skulle matche.

Jacob var dog fast besluttede på, at det nye hus skulle være tro mod historien og området, og derfor skulle det også have den samme stil og charme, som Lise Nørgaards tidligere sommerhus havde.

- Vi fandt hurtigt ud af, at det ikke var alle vinduesproducenter, der var i stand til at producere specialløsninger som disse. Derfor tog vi kontakt til Bøjsø døre & vinduer, som udmærker sig på skræddersyede døre og vinduer, og selvom det krævede en fordobling af vinduesbudgettet, så gjorde valget, at vi kunne få nøjagtig de detaljer, som vi gerne ville have.

Bommen_terrasse_PB060111.jpg
Tommy_Borg.jpg

Bestil rådgivning

Vi involverer os gerne i dit byggeprojekt, og kommer med inspiration og designforslag til netop din løsning.

Vores vinduer og døre er alle håndlavede kvalitetsprodukter, som produceres efter dine mål og ønsker

Bestil rådgivning

Produkter brugt:

Koblede vinduer:

  • 2-fløjet Dannebrog vinduer
  • Speciel facadedør med Harlekin design

Læs om koblede vinduer

Koblede terrassedøre 2-fløjede:

Læs om terrassedøre

Loading...