< Tilbage til Original kvalitet

Trækvalitet

Træ

Trækvalitet udover det sædvanlige

Hos Bøjsø er vi passionerede omkring træ, og vi ved, at gode materialer og omtanke skaber løsninger, der kan holde i generationer. Derfor har vi siden 1972 udviklet slidstærke og holdbare vinduer og døre med den absolut bedste, originale trækvalitet.

 

Kun det bedste er godt nok

Vi anvender udelukkende kernefyrretræ fra særligt udvalgte geografiske skovområder, hvor træet er langsomt voksende. Det gør vi for at sikre så mange og tætsiddende årringe i træet som overhovedet muligt, hvilket giver en høj styrke og en ualmindelig lang holdbarhed, som er særligt velegnet til det nordiske klima.

Vi har øje for detaljen – også når vi vælger træ til vores døre og vinduer. For at sikre den højeste densitet og trækvalitet på markedet har vi i samarbejde med vores leverandører udviklet en avanceret træsortering. Træet gennemgår først en ekstraordinær omhyggelig behandling og finsortering ude hos vores leverandører, som skal sikre, at vi kun får træet med den højest mulige kerneandel, så træet ikke kan rådne.

Når træet ankommer til vores egen produktion, gentager vi selv den grundige sorteringsproces, hvor vi ved hjælp af en kernereagensvæske kan sortere træet ekstra fint. På den måde opnår vi til sidst og meget atypisk en kerneandel på minimum 99 %. Det sikrer den længst mulige levetid.

Garanti Og Tryghed

Drevet af oprindeligt og detaljerigt håndværk

Vi har respekt for det oprindelige i alt, hvad vi foretager os hos Bøjsø. Derfor producerer vi også vores løsninger efter traditionelle, detaljerige håndværksdyder og har taget de bedste løsninger fra gamle dage.

Ligesom det bedste håndværk fra gamle dage anvender vi i vid udstrækning spejlskåret træ. Det vil sige, at træet er savet, så årringene ligger tæt og vender ud mod udvendige flader. Resultatet er et vejrbestandigt og ekstremt holdbart træmateriale, der med sin høje stabilitet næsten ikke svinder, danner revner eller kvælder sig.

Tommy_Borg.jpg

Kontakt Bøjsø

Bøjsø har 50 års erfaring med at finde de rigtige løsninger til netop dit byggeprojekt. 
Vores konsulenter kommer gerne ud til dig og rådgiver om valg af materialer, udførelse osv.

Telefon: +45 75 33 33 44

Find din kontakt

Fugtprocent afgør levetid

Hvis træ i sin almindelighed altid holdes under 27 % fugt, er der ingen risiko for rådangreb. På billedet fra vores prøvestand ses et eksempel på et testresultat af tungt kernetræ, som aldrig er set oversteget 20 %. Forskellen er meget tydelig, når der sammenlignes med splintved i samme testmiljø, som opfugtes i store dele af året til cirka 60 %. Det betyder, at der vil opstå rådangreb inden for ganske kort tid.

 

sammenligning.jpg

20 års garanti mod rådskader

De bedste trævinduer fra gamle dage kunne holde i mere end 100 år uden at rådne. Den kvalitet matcher vi, da et produkt fra Bøjsø kan holde mindst lige så længe.

Kernetræ har nemlig en lav fugtophobning på under 20 %, hvilket betyder, at træet ikke kan angribes af råd og svamp. Det kombineret med vores kerneandel på næsten 100 %, der sikrer en ualmindelig lang holdbarhed, betyder, at vi kan udstede et garanticertifikat med intet mindre end 20 års garanti mod rådskader på koblede elementer, så længe vores vedligeholdelsesvejledning overholdes.

Læs mere under Garanti & Tryghed 

kobledevinduer06.jpg

Sådan vælger du de mest bæredygtige vinduer

Bæredygtighed fylder mere og mere i danskernes hverdag, og det påvirker vores valg. Det gælder lige fra valg af fødevarer, påklædning og transportformer til valg af byggematerialer til boligen.

Her er vores bedste råd til, hvordan du vælger de mest miljørigtige vinduer.

Vælg de bæredygtige vinduer

Loading...