Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Original kvalitet

Garanti og tryghed

En fremtidssikret investering

Køber du et produkt fra Bøjsø, får du sikkerhed og garantiforhold, som sætter en tyk streg under vores kvalitet og din sikkerhed for en økonomisk og fremtidssikret investering. Du skal blot følge vores normale vedligeholdelsesvejledning og de øvrige betingelser, som fremgår af vores garantierklæring.

 

Se vores garantierklæring herunder:

DOWNLOAD Garantierklæring

Læs mere om vedligehold under:

Montage og vedligehold

Dansk Vindues Verifikation (DVV)

Alle Bøjsø´s produkter er DVV-certificerede. Det betyder, at de som minimum efterlever vinduesindustriens tekniske bestemmelser.
Under denne ordning foretages der uvildig kontrol af produktionsfaciliteterne, hvor blandt andet konstruktionsdetaljer, kernetræsandel og malings-lagtykkelse inspiceres.
Det skal bemærkes, at kernetræskontrollen udføres ud fra Bøjsøs egne, skærpede krav til 95-100% kernetræ i udvendige træflader, hvor DVVs standard foreskriver 60% kernetræ.

Læs mere på Vindues Industriens hjemmeside

 

Tryghedsgaranti fra Byg Garanti og DVC

Bøjsø er medlem af BYG, Byggeriets Arbejdsgiver. Herigennem er den enkelte forbruger sikret en eventuel reklamationsudbedring på op til 100.000,- pr. byggesag i op til 5 år. Denne garanti gælder også, hvis producenten ikke længere eksisterer på reklamationstidspunktet. Det er byggeriets ankenævn, som i givet fald vil foretage en uvildig og professionel vurdering. Disse garantiordninger, sammenholdt med at Bøjsø konstant har produktudviklet i over 40 år, giver vore kunder den bedste tryghed.

Læs mere om Byg Garanti

 

5 års garanti på glas og termoruder

Bøjsø køber kun glas fra producenter, der er tilsluttet GS, Glasindustriens sammenslutning. Den er underlagt DS 1094.0 med krav til bl.a. renhed, lufttæthed, dugpunkt og ældningsmodstand. Der er 5 års garanti på glas og termoruder, som er beskrevet nærmere i vores garantierklæring.

Læs mere på Glasindustriens hjemmeside

Læs mere om garantierklæring

 

Dansk Indeklima mærkning

Bøjsø er certificeret ved Dansk Indeklima Mærkning, som dokumenterer og garanterer, at vores produkter ikke afgiver giftige stoffer til indeklimaet (afgasning), når de er monteret i bygningen.

Se mere om Indeklima mærket her