Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Original kvalitet

Garanti og tryghed

En fremtidssikret investering

Køber du et produkt fra Bøjsø, får du sikkerhed og garantiforhold, som sætter en tyk streg under vores kvalitet og din sikkerhed for en økonomisk og fremtidssikret investering. Du skal blot følge vores normale vedligeholdelsesvejledning og de øvrige betingelser, som fremgår af vores garantierklæring.

20 års garanti mod rådskader på lærk

Vi yder 20 års garanti på produkter, der er bestilt og leveret med Sibirisk lærketræ udvendigt. Denne garantiordning bygger på Bøjsøs solide erfaring med fremstilling af døre og vinduer i Vorbasse. Siden 1972 har vores kunder oplevet, at vores produkter har en meget lang holdbarhed - stort set uden vedligehold. Dels fordi vi aldrig går på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet, dels fordi vi har valgt sibirisk lærk som udvendigt træ.
Gælder nye produkter, der er bestilt fra og med d. 1. december 2014.

10 års garanti

Vi har 10 års garanti på holdbarhed og funktion af øvrige træsorter, kit og konstruktion.

5 års garanti

I henhold til brancheforeningen VinduesIndustrien, samt i henhold til vores garantierklæring og præcisering af garantiforhold, ydes der 5 års garanti på beslag, ruder og overfladebehandling.
Gælder nye produkter, der er bestilt fra og med d. 1. april 2015.

DOWNLOAD Garantierklæring


Læs mere om vedligehold under:

Montage og vedligehold

Ekstern kvalitetskontrol fra DVC/VSO

Bøjsøs kontrolleres 2 gange årligt af DVC’s kvalitetskontrollører, som bl.a. nøje kontrollerer om VSO’s tekniske bestemmelser overholdes. Her kontrolleres konstruktionsdetaljer, kernetræsandel, malings-lagtykkelse og kvalitetsnormen generelt. Det skal bemærkes, at kernetræs-kontrollen udføres ud fra Bøjsøs egne krav til 95-100 % kernetræ i udvendige træflader, hvor DVC’s standard krav er på 60 % kernetræ.

Læs mere på Vindues Industriens hjemmeside

 

Tryghedsgaranti fra Byg Garanti og DVC

Bøjsø er medlem af BYG, Byggeriets Arbejdsgiver. Herigennem er den enkelte forbruger sikret en eventuel reklamationsudbedring på op til 100.000,- pr. byggesag i op til 5 år. Denne garanti gælder også, hvis producenten ikke længere eksisterer på reklamationstidspunktet. Det er byggeriets ankenævn, som i givet fald vil foretage en uvildig og professionel vurdering. Disse garantiordninger, sammenholdt med at Bøjsø konstant har produktudviklet i over 40 år, giver vore kunder den bedste tryghed.

Læs mere om Byg Garanti

 

5 års garanti på glas og termoruder

Bøjsø køber kun glas fra producenter, der er tilsluttet GS, Glasindustriens sammenslutning. Den er underlagt DS 1094.0 med krav til bl.a. renhed, lufttæthed, dugpunkt og ældningsmodstand. Der er 5 års garanti på glas og termoruder, som er beskrevet nærmere i vores garantierklæring.

Læs mere på Glasindustriens hjemmeside

Læs mere om garantierklæring

 

Vores nuværende soliditets kreditrating

Bøjsø døre & vinduer A/S har ratingen AAA i kreditvurderingssystemet hos Soliditet. AAA svarer til ”højeste kreditværdighed” og tildeles virksomheder med særdeles god evne til at imødekomme
aktuelle betalingsforpligtelser.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Gå til soliditets hjemmeside