Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Nyheder

 • Kongelig kvist med holdbare vinduer

  Bøjsø døre & vinduer leverede de specialfremstillede vinduer, da Christian IX’s Palæ på Amalienborg skulle renoveres. Helt nøjagtig 11 vinduer, der bl.a. blev monteret i tagets kviste.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Helt specielle vinduer til en helt speciel villa

  Det var kærlighed ved første blik, da Kirsten og Hans-Henrik købte den over 100 år gamle proprietærvilla nær Kongevejen i Holte. Og den arkitektur, de forelskede sig i, skulle naturligvis bevares, da vinduerne var klar til udskiftning.

  Læs mere
 • Andelseforening på jagt efter det perfekte vindue

  Det tog næsten ni år før en lille andelsforening fandt de vinduer og altandøre, der giver det perfekte lysindfald i boligen.

  Læs mere
 • Nu kan foldedøren også matche arkitekturen

  Bøjsø er klar med markedets første foldedør med udvendig kitfals og profiler.

  Læs mere
 • Listedgaard istandsat med respekt for historien

  Læs mere om familien, der i 2014 købte Listedgaard på Bornholm, og siden har renoveret gården med respekt for historien.

  Læs mere
 • Innovativt vindue giver ny energi til de gamle traditioner

  Vinduesfirmaet Bøjsø Døre & Vinduer og Arkitektskolen i samarbejde om udvikling af 3. generationsvindue, der forener traditionel dansk bygningskultur med de mest moderne bæredygtige egenskaber.

  Læs mere
 • Hårde facts om vinduer og støjreduktion

  En ny test af Bøjsø's vinduers evne til at udelukke støj lover godt nyt for de mange familier, der lever i boliger, hvor støjen væsenligt overskrider de anbefalede grænseværdier.

  Læs mere