< Tilbage til Original kvalitet

Lysindfald

Bøjsø Charlottenlund Udvalgt 014

Et lysindfald du ikke vil gå glip af

Hos Bøjsø ønsker vi at levere fra øverste hylde, hver gang vi producerer døre og vinduer, og her er evnen til at formidle lys ingen undtagelse. Vores løsninger er skabt med særlige arkitektoniske detaljer, som umiddelbart kan syne små, men som gør en verden til forskel i forhold til lysoplevelsen.

Bøjsø Charlottenlund Udvalgt 048

Formidler dagslyset på fornemste vis

En af vinduets fornemste opgaver er at formidle det lys, der kommer udefra og ind. Det kan lyde som en simpel opgave, men faktisk kræver det et særdeles godt øje for detaljen at skabe det bedste lysindfald.

Vi har gennem en lang årrække udviklet vores vinduer med samme arkitektoniske linjer samt tekniske detaljer og håndværk, som man byggede med i 1800- og 1900-tallet, og de bidrager til at skabe et lysindfald, der er udover det sædvanlige.

På den måde er vi lykkedes med at udvikle et vindue, der ikke bare fungerer som et uforanderligt billede på væggen, men i stedet skaber nuancer, spil og refleksionslys og dermed et nyt billede i løbet af hele dagen – og hele året.

Bøjsø Katalog 2023

Download vores katalog online

Trænger du til lidt inspiration, når du skal vælge vinduer og døre til din bolig? Få tilsendt vores katalog på mail – og lad os hjælpe dig på vej i processen.

Download her

Bøjsø Charlottenlund Udvalgt 004

Flere flader og profiler skaber skyggevirkninger

 
Konkret har vi udviklet et vindue, der, i stedet for de konventionelle vinduer med et kantet udtryk og ofte blot to flader, har markant flere profildetaljer og linjer i både karm og ramme. De bidrager til såkaldte skyggevirkninger, som bedst kan sammenlignes med, når lyset rammer en diamant. En diamant har nemlig med sine mange linjer og flader en evne til at formidle lys på en helt anden måde, end hvis en tilsvarende mængde lys havde ramt én enkelt flade. 

De mange flader skaber dermed et spil mellem de grå og lyse linjer, som er i henholdsvis skygge og dagslys. Det reflekterer betydeligt mere lys og skaber dermed et langt mere nuanceret udtryk end mange af de traditionelle vinduer, vi kender i dag. Uanset årstid og tidspunkt på dagen vil dagslyset således som følge af vinduets formidlingsevne give en oplevelse i rummet, der kun kan vække glæde.

Tommy_Borg.jpg

Kontakt Bøjsø

Bøjsø har 40 års erfaring med at finde de rigtige løsninger til netop dit byggeprojekt.
Vores konsulenter kommer gerne ud til dig og rådgiver om valg af materialer, udførelse osv.

Telefon: +45 75 33 33 44

Find din kontakt

Loading...