< Tilbage til Teknisk info

Energi

Energi-kobledevinduer.jpg

Stor betydning for energibudgettet

Bøjsø giver dig mulighed for at energirenovere dit hus og samtidig holde fast i den originale stil. Både vores koblede vinduer og døre samt thermo vinduer tilbydes i energiklasse A som standard i overensstemmelse med kravene i bygningsreglementet.

Koblede vinduer -  (Energiklasse A)

Når man energirenoverer, har vinduer og døre stor betydning for det samlede varmetab. Med koblede vinduer kan man spare en hel del på varmeregningen samtidig med, at der tages hensyn til energiforbrug og boligens originale arkitektur. Koblede vinduer tilbydes i energiklasse A i overensstemmelse med energikravene i bygningsreglementet.

Thermo vinduer - (Energiklasse A)

Vi har også udviklet Danmarks smukkeste 2 lags konstruktion kaldet thermo, som vi også tilbyder i energiklasse A. Det er et unikt produkt i markedet, som vi har skabt af hensynet til boligens æstetik og lethed, som ellers ville blive udfordret af et standard 3 lags element.

Hvordan måler man om et vindue er energi-venligt?

I Bygningsreglementet er der krav til vinduets samlede energitilskud. I dag kan vinduer faktisk bidrage positivt til din varmeregning – ved at lade solens energi komme ind, men samtidig lukke af for at varmen kommer ud. Her skelner man mellem lys og energi (varme).

Dette udtrykkes som en værdi ”Eref”. Eref angiver hvor meget energi, der kommer ind af vinduet og modregnet det varmetab, der forsvinder ud gennem vinduet (U-værdi). Desuden tages der også højde for vinduets evne til at lukke lys ind (LT-værdi) og vinduets evne til at lukke varme ind (G-værdi). Eref beregnes i fyringssæsonens 8 måneder. Eref beregnes på et referencevindue i europæisk standardmål 1230 x 1480 mm.

Der er ikke umiddelbart energikrav ved fredede og bevaringsværdige bygninger, hvis det skønnes, at gå ud over husets historiske og kulturelle kvaliteter.

Hvor meget kan du spare?

Beregn hvor meget du kan spare på varmeregningen ved hjælp af nogle få indtastninger.


Gå ind på -> http://energivinduer.dk/

Programmet kan beregne besparelsen ud fra m2 boligareal eller m2 vinduesareal.

Certifikat Triowood (521-1.6)

Certifikat Triowood+ (524-4.1)

2-Lags Træ A 521 (3.2 110124) 

Tommy_Borg.jpg

Kontakt Bøjsø

Bøjsø har 40 års erfaring med at finde de rigtige løsninger til netop dit byggeprojekt.
Vores konsulenter kommer gerne ud til dig og rådgiver om valg af materialer, udførelse osv.

Telefon: +45 75 33 33 44

Find din kontakt

Loading...