Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Original kvalitet

Tradition for godt håndværk

Hos Bøjsø er det gamle håndværk målestok for kvalitet. Gode materialer og omtanke skabte vinduer og døre, der kunne holde i generationer. Det sibiriske lærketræ er en af komponenterne i vores stræben efter samme holdbarhed og styrke. Ligesom vi tænker levetid ind i alle hjørner af konstruktionen.

Vi bruger naturligvis også mange ressourcer på at kontrollere kvaliteten – både af råvarer og det endelige produkt, men skulle du alligevel opleve, at et af vores produkter ikke lever op til kravene, kan vi henvise til vores ekstraordinære efterservice og garantiordning.

 • Trækvalitet

  Bøjsøs kendte kvalitet kommer ikke kun fra godt håndværk, men også fra de bedste råvarer. Læs mere om Sibirisk lærk og 100% kernetræ.

  Læs mere
 • Garanti og tryghed

  20 års garanti på alt produceret i sibirisk lærk. 10 års garanti på kit og 100% kernefyrretræ. Læs mere om den tryghed Bøjsøs høje kvalitet giver dig.

  Læs mere
 • Service og Reklamation

  Bøjsø lever af tilfredse kunder. Så hvis der mod forventning skulle være nogen problemer med produkterne, så kontakt os endelig.

  Læs mere