< Tilbage til Inspiration

Villa i Skødstrup

Skødstrup villa

Den flotte gård i Skødstrup

Det var de tynde sprosser, der var afgørende for parret, da der skulle vælges nye vinduer til hovedhuset på gården i Skødstrup.

Helle og Jens havde købte den gamle gård og valgte at genopføre hovedhuset men samtidigt bevare en stil, der matchede gårdens helhed.

Parret ønskede at huset skulle have smalle, sprossede vinduer - som skulle vise sig, ikke at være helt nemme at finde. Heldigvis fik de kendskab til Bøjsø døre og vinduer fra en bekendt, der netop var i gang med at renovere en ældre bygning i Århus. Her sad vinduer fra Bøjsø. Helle og Jens tog til Århus for at se huset med de smalle sprosser og besluttede sig for, at sådanne vinduer skulle det være.

De smukke vinduer opfyldte ikke alene parrets krav om smalle sprosser. Det viste sig at kvaliteten også gjorde, da vinduerne også lyd og energi mæssigt isolerer optimalt.

Valget faldt på Bøjsø, som har leveret nye vinduer og døre til hele huset i Skødstrup, der nu står og pryder gården i harmoni med de tre længer.

Helle og Jens ønskede at opføre et nyt hovedhus til gården i en stil, der fortsat bandt hovedhuset og længerne sammen i én harmoni. Det lykkes - og i dag står der et smukt, stilfuldt hus med vinduer og døre fra Bøjsø. Vinduerne og dørene klær og understøtter helhedsindtrykket smukt og flot.
Tommy_Borg.jpg

Bestil rådgivning

Vi involverer os gerne i dit byggeprojekt, og kommer med inspiration og designforslag til netop din løsning.

Vores vinduer og døre er alle håndlavede kvalitetsprodukter, som produceres efter dine mål og ønsker

Bestil rådgivning

Loading...