< Tilbage til Forside

Hjælp din kunde til originale løsninger

Hjælp din kunde til originale løsninger

Nogle huse er bare værd at værne om. Det gælder de bevaringsværdige og de fredede. Men også alle de andre klassiske  huse, der blev bygget med omhyggelige detaljer og håndværk fra en svunden tid. 

Vi hjælper dig med at hjælpe din kunde, når målet er smukke løsninger og et originalt udtryk. Og vi er klar, længe  inden de første vinduer bliver leveret. Vi kan give råd og inspiration, levere teknisk information og i forbindelse med ordrer være behjælpelig med opmåling, Så vi sikrer kunden, får den korrekte levering.

Tag os med på råd fra begyndelsen – uden forpligtelser:

Book en fagsnak

Produkt-3D-billeder_koblede-vinduer.jpg

Hvornår skal du anbefale et koblet vindue?

De smukke huse fra gamle dage havde oprindeligt vinduer med et enkelt lag glas og smalle sprosser. Det ser elegant ud, giver et smukt lysindfald og et originalt udtryk på et gammelt hus. Men det holder ikke ret godt på varmen.

Arkitekt Morten Lee udtaler:” Det var et krav fra kommunen, at vinduerne i tilbygningen skulle svare til husets eksisterende vinduer i materiale og udførelse, altså udført som traditionelt håndværk med ægte sprosser, som glasset er monteret i. De nye, koblede vinduer med et udtryk, der matchede de oprindelige vinduer i huset, skulle samtidig leve op til de nyeste energikrav, og det kunne heldigvis lade sig gøre med Bøjsøs vinduer", siger Morten Lie Dalsgaard.

Mere om koblede vinduer

Renovering-nye-vinduer8.jpg

Kan dine kunder få tilskud til deres vinduer og døre?

Bor dine kunder i et fredet eller bevaringsværdigt hus, vil de ofte kunne få tilskud til at skifte vinduer og døre. En økonomisk håndsrækning til at bevare det oprindelige udtryk i de gamle kvarterer og passe på vores fælles historie.

Mulighederne varierer lidt landet over, ligesom der kan være forskellige krav til husets alder, bevaringsværdi, kvalitet og tilstand. Derfor kan du med sindsro anbefale dine kunder at forhøre sig hos kommunen, der står for tilskuddet til at renovere de bevaringsværdige huse. Bor de i et fredet hus, har de desuden mulighed for at få støtte til renoveringen fra Kulturstyrelsen og private fonde.

Mere om tilskud

Tommy_Borg.jpg

Kontakt Bøjsø

Hos Bøjsø er vi faguddannede inden for byggebranchen og har mere end 40 års erfaring med at finde de rigtige løsninger til dit byggeprojekt. Har du spørgsmål skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Vores konsulenter kommer gerne ud til dig og rådgiver om valg af materiale, udførelse af projekter m.m.

Telefon: +45 75 33 33 44

Find din kontakt

Loading...