< Tilbage til Inspiration

Luthers Missions Højskole

LutherMisSkol4.JPG

Højskolen med et charmerende,
klassisk udtryk

I Hillerød ligger Luthersk Missions Højskole med Frederiksborg Slot på den ene side og Gribskov og Esrum Sø på den anden.

Arkitekt Jørgen Engell-Kofoed, som selv har gået på skolen og senere hen været i bestyrelsen har været rådgiver i forbindelse med beslutningen om vinduesvalget, valget faldt på Bøjsø døre & vinduer fordi Bøjsø er specialiseret i at levere koblede vinduer til ældre og bevaringsværdige bygninger og kan derfor også matche Luthersk Missions Højskoles oprindelige vinduer stort set én til én. 

- Vi besluttede at investere i Bøjsøs koblede vinduer, da de både lever op til nutidens skærpede bygge- og energikrav og samtidig er udført efter de oprindelige håndværksmæssige traditioner med smalle, ægte sprosser. På den måde bidrager de nye vinduer til at bevare både højskolens og Hillerøds oprindelige, flotte udtryk, hvilket er et valg, kommunen også sætter stor pris på.

Bøjsø er blevet valgt til at levere koblede vinduer og døre til Luthersk Missions Højskole i Hillerød. - Det er vi stolte af! Her udskiftes 107 vinduer og 7 døre, som Håndværkshjælpen ApS fra Frederikssund forestår. Hele arbejdet udføres med stor respekt for bygningens oprindelige arkitektur fra 1923, hvor skolen blev opført.
Tommy_Borg.jpg

Bestil rådgivning

Vi involverer os gerne i dit byggeprojekt, og kommer med inspiration og designforslag til netop din løsning.

Vores vinduer og døre er alle håndlavede kvalitetsprodukter, som produceres efter dine mål og ønsker

Bestil rådgivning

Loading...