Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Inspiration

Villa i Glamsbjerg

Villa fra 1912 stråler igen

Villaen i Glamsbjerg var ikke noget kønt syn i 2002. Oprindeligt var den hovedbygning til en finere gård, men staldene var for længst nedlagt og jorden solgt fra. Og selve stuehuset fra 1912 havde været igennem nogle hårde årtier. Al dens stuk, rosetterne, de smukke trægulve og småsprossede vinduer var hevet ud og erstattet med betongulve, trælofter og 70’er vinduer med skæve proportioner.

”Mange var nok løbet den modsatte vej,” siger Michael, der købte huset sammen med sin kone. ”Det var rent ud sagt noget gammelt bras.”

Parret rykkede ind i en campingvogn på grunden sammen med deres to små børn. Og så gik de i gang. Ved hjælp af billeder fra gamle dage begyndte de at genetablere huset, som det engang så ud. Lige fra de håndstøbte ballustre ved trappen foran hoveddøren til de koblede vinduer fra Bøjsø med tynde sprosser, der matcher de originale fra husets storhedstid ned til mindste detalje.

”Vi har brugt ekstremt meget tid på at sætte huset i stand både ude og inde,” siger Michael og fortæller, at de undervejs har truffet nogle store og dyre beslutninger i stedet for at gå på kompromis.

”Grundlæggende er vi begge meget optaget af kvalitet, den ærlige vare og det gode håndværk,” siger Michael.

”Vi har ikke sat en skrue ind noget sted, som ikke har næste generation for øje. Der er ingen tvivl om, at huset kan stå de næste 100 år, som det gør nu. Det har været et must hele vejen igennem. Vi har aldrig set det som et hus, der kun skulle holde vores tid ud.”

Produkter brugt:

Koblede vinduer:

  • 3-fløjet Dannebrog vinduer
  • 2-fløjet dannebrog vinduer

Læs om koblede vinduer

Koblede terrassedøre 

Læs om terrassedøre